top of page

Werkwijze

Bij Hondenschool 'Het Klikt' hechten we veel waarde aan de klik tussen eigenaar en hond en een klik met de daarbij passende trainingsmethode.

In al onze cursussen werken wij met de clicker waarbij een simpel klikgeluid wordt gebruikt dat een signaal voor de hond is dat hij gewenst gedrag vertoond. Dit is een methode waarbij gewenst gedrag wordt aangeleerd en beloond en ongewenst gedrag wordt voorkomen. Deze clickermethode wordt zowel door baas als hond als zeer prettig ervaren en werkt daardoor mee aan de goede band. Dit staat bij Hondenschool 'Het Klikt' steevast op nummer1!

Behalve een klik met je hond en een klik met deze methode vinden wij een klik met de hondenschool ook erg belangrijk. Dit zorgt er tenslotte voor dat je met plezier naar de cursus komt en tijdens de cursus beter en sneller zult leren. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. In een cursus plaatsen wij niet meer dan 6 cursisten. Dit geldt zowel voor de cursussen als de workshops die wij aanbieden. Naast het contact tijdens de lesuren zijn wij ook altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar voor vragen.

Kortom Hondenschool 'Het Klikt' staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een goede band met je hond!

Wanneer je geïnteresseerd bent in één van onze cursussen, kun je middels het inschrijfformulier aanmelden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Debby. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

P1020118%282%29.jpg
bottom of page