Werkwijze

Hondenschool 'Het Klikt' is een hondenschool in Achterveld (vlakbij Leusden, Amersfoort en Barnveld) die veel waarde hecht aan de klik tussen baas en hond en een klik met de daarbij passende trainingsmethode. In al onze cursussen werken wij met de clicker waarbij een simpel klikgeluid wordt gebruikt dat een signaal voor de hond is dat hij gewenst gedrag vertoond. Dit is een methode waarbij gewenst gedrag wordt aangeleerd en beloond en ongewenst gedrag wordt voorkomen. Deze clickermethode wordt zowel door baas als hond als zeer prettig ervaren en werkt daardoor mee aan de goede baas/hond relatie. Dit staat bij Hondenschool 'Het Klikt' steevast op nummer 1!

Behalve een klik met je hond en een klik met deze methode vinden wij een klik met de hondenschool ook erg belangrijk. Dit zorgt er tenslotte voor dat je met plezier naar de cursus komt en tijdens de cursus beter en sneller zult leren. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. In een cursus plaatsen wij niet meer dan 6 cursisten. Dit geldt zowel voor de cursussen als de workshops die wij aanbieden. Naast het contact tijdens de lesuren zijn wij ook altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar voor vragen.

Kortom Hondenschool 'Het Klikt' staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een goede baas/hond relatie!

Wanneer je geïnteresseerd bent in één van onze cursussen, kun je middels het inschrijfformulier aanmelden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Ans of Alexandra. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Vind hier onze contactgegevens

Contactgegevens

Hondeschool Amersfoort, Leusden
Hondenschool Amersfoort, Leusden
Hondenschool Amersfoort, Leusden

Industrieterrein De Fliert 26, Achterveld (Gemeente Leusden, omgeving Amersfoort) 

Terrein Rijvereniging De Singels

hondenschoolhetklikt@gmail.com

Ans: 06-27051780

    

  • Wix Facebook page

© 2013 by Hondenschool HET KLIKT. All rights reserved.

Waar vind je ons