Over ons

 

Wij zijn ervaren en gediplomeerde trainers voor wie positief opvoeden van en trainen met je hond boven aan staat. De clickermethode staat centraal in onze lessen. Dit in combinatie met altijd op zoek zijn naar de juiste motivatie voor hond en baas zodat jullie samen elke week weer een paar stappen verder komen. De hondenschool bevind zich in Achterveld (omgeving Amersfoort, Leusden, Barneveld).

Ans Jekel

 

Mijn naam is Ans Jekel, woonachtig in Leusden, en ben de trotse eigenaar van 5 Jack Russell Terriërs. Af en toe hebben wij een nestje pups met Jazz it Up (onze kennelnaam).

Met de eerste hond is de belangstelling voor het gedrag van honden en hun opvoeding begonnen. Na een aantal cursussen gevolgd te hebben bij een hondenclub in Amersfoort leek het mij leuk om bij cursusgroepen te assisteren. Dit beviel mij uitstekend, waarna ik de opleiding tot kynologisch instructeur heb gevolgd.
Sindsdien geef ik zelfstandig les en heb ik mij gespecialiseerd in het lesgeven aan pups en hun eigenaren en geef ik workshops in o.a. Balans en Coördinatie.
Met mijn eigen honden volg ik de cursus agility, obedience en treibball.

Mijn passie is het realiseren van een goede baas hond relatie gebaseerd op een wederzijds vertrouwen!
Alexandra Engelen

 

Mijn naam is Alexandra Engelen en in 2005 is het trainen met honden voor mij begonnen met onze eerste hond Joey, een labrador. Na diverse cursussen met hem gevolgd te hebben, ben ik bij een hondenschool in Amersfoort begonnen met assisteren bij diverse hondentrainingen, van puppycursus tot basis G&G. Wat begon als een hobby is uitgelopen tot een passie voor het trainen met honden en als instructeur les te geven aan hondeneigenaren die aan de slag willen met hun hond. Sinds 2009 ben ik gecertificeerd kynologisch instructeur en heb ik mij gespecialiseerd in de opvoedingscursussen die volgen na de puppycursus. Sinds oktober 2014 werk ik ook voor Stichting Dutch Cell Dogs, waar ik in de gevangenis les geef aan gedetineerden die trainen met asielhonden.

Of het nu gaat om honden in de puberteit of honden die wel weer wat opvoeding kunnen gebruiken, ik ga graag met de eigenaar en de hond aan de slag.

Er is tenslotte niets mooiers dan in de loop van een cursus te zien dat baas en hond samen aan het trainen zijn en hier plezier aan beleven!

Hondeschool Amersfoort, Leusden
Hondenschool Amersfoort, Leusden
Hondenschool Amersfoort, Leusden

Contactgegevens

Industrieterrein De Fliert 31, Achterveld (Gemeente Leusden, omgeving Amersfoort) 

Terrein Rijvereniging De Singels

hondenschoolhetklikt@gmail.com

Ans: 06-27051780

    

  • Wix Facebook page

Waar vind je ons

© 2013 by Hondenschool HET KLIKT. All rights reserved.